SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, December 23, 2010

Jom, Type Balik..!

Mood sangat lah emo skrg ni, so terus tak pikir panjang nak tulis blog balik. Hahaha. Wei, wei... konon konon taknak tulis blog bukan majuk, bukan nak bawa diri, bukan ada nyamuk nyamuk pembawa denggi, lalat pembawa taun or mak enon ker apa yang menggatal kat blog Mama Likha ni....Sumpah takde sume tu! Walaupun sebenarnya kat belakang banyak sangatlah nyamuk, lalat, or mak enon sekelian yang cuba menggatal...Mama Likha tahu smua tu. Kampeni ituuuu, kampeni iniiiii, kampeni nunnnn walaupun banyak membaca blog Mama Likha dan mengikuti kisah likha secara senyap senyap... Haaaaa tahu ok! But, Mama Likha dont care smua tu.Ikut suka hangpa lah smua yer... Mama Likha nak kutip pahala jer banyak banyak! :)


Tapi sesaja jer, sebab nya takde kisah yang nak dishare! Ok nah,.... terketar ketar ni nak type.. Banyak cerita nak backdated haahaha. (ada pulak kisahnya..) Mesti ada yang cakap, ada aku kisah..? Hahahaha.




Jangan mengumpat, Tuhan marah!


Pasal emo, next story yer..
Bye!