SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, December 23, 2010

Kena Tinggal Dengan Papa... Hukhuk..

EMO dan MOOD melayang...!!


Hemmm...! Cedih ah! Mama Likha dengan Likha kena tinggal dengan Papa... :( Papa pergi Pulau Langkawi, taknak bawak kiteorang. Menci menci!!! Hamboiii mak enon, tepuk tangan yer, sebab Mama Likha takleh menggediks pergi makan angin hahahaha.


Papa pergi kerja, bukan makan angin. Tak dapek lah Mama ngn Likha ikut, sebab schedule meeting Papa tight sampai ke tengah malam. Supposed pergi Rabu, tapi tu pun Papa dah postpone to pagi tadi... Pa...... Indu...sangat! Dah lama, Papa tak tinggalkan macam ni, rasanya last mase bulan 5 aritu... :(




Macam tak caya, arini kul 830 dah bangun, siap2 mandi. Macam tahu nak hantar Papa pergi epot.
She's a big girl now...! Suddenly, i missed my lil baby Malikha :(



********************************



Likha pun dah pandai n paham sangat.. Lepas jer tadi epot, terus terbatuk batuk, siap muntah dan nangis yang tak tahan dalam kereta. Bukan mengamuk...tapi nangis. Macam tetiba jer... konon tahu Papa tinggalkan dia untuk 2malam...! Mama pun apa lagi...!! Adoyaiiiii jauh sangat rasa Epot Subang tu nak balik rumah... :(




 

Papa pun sikit sikit msg, ok ke tak, risauuuu lah, cedih lah sayang, indulah Mama ngn Ikha.... Habis, sapa suruh tinggal Mama dengan Likha... :C


Uwaaaa tamo tamo cerita lagi....Sedih rindu semua ada, biar baru sekejap jer.. Macamtu lah, orang yang tak pernah kena tinggal... Dulu, hidup 26tahun tanpa Papa takpe jer...? Hoh! Tu dulu...! Malamni nak tdo kena spray parfume Armani Code Papa lah jawabnya...



Oklah Papa, selamat berBAGET MEETING kat sana yer. Elok elok lah wat bajet yer, so that tahun depan masukkan Mama n Likha sekali dalam bajet untuk pergi ikut sekaki dengan Papa ehehehe.. pasni dah balik sini pandai pandai lah bajet.... Papa dah janji nak bagi segala baru untuk Mama n Likha sebagai upah kena tinggal..! Hihihihi....Yea! Terus tak sedey!




Selain Mama dan Likha yang Papa dah bawak tersemat kemas dalam hati..... Papa juga tak lupa...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



 Hahahah.
Kenapa? Rokok kat Langkawi  tak sedap eh..??


Ok, Papa cepat balik! Likha rinduuuuuuuuuuuuuu Papa... Asek Appah! appah! Papppa! Paaa! jer... Mamanya idokkk di panggilll...!
Jangan lupa ole ole dari sana yer Appa...!
:)



Miss Yu sooooooooooooo Much Papa Sayang....
:*


Bye, nak nangis senyap2 jap.
:)

1 comment:

K-Baby said...

Hi Mommy,
Let's win cute slogan tees for your kids in conjunction with our blog launch!
mykedaibaby.blogspot.com