SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, January 12, 2011

Choiii, Sohping Nak Masuk Butik Sajo!


Minggu lepas, dengan unplanned nya ke OU masa orang tengah ralit bekerja kat ofis. 
Dengan Maksu Ja Likha.
Mama dah lepas pun dari guard house, ingat nak ker Poslaju Ofis je kat
 Giant hantar orders customer, sekali nampak Maksu Ja dah lepas guard house masuk ke apartment weols... Sib baik nampak.. 
Rupanya Maksu Ja datang tapi tak sms dulu cakap... 
So dah ada Maksu Ja, harus lah gi jauh sikit. Hehe.
Kebetulan kat OU pun ada Pos Office.




Once setel urusan di Poslaju... Terus lah berjalan berlenggang kangkung.
Memang dah 2,3ari duk mengajak Maksu Ja nak gi soping baju.
Macam lama tak beli baju baru.
Huhh.
Kali ni kira nak masuk butik butik jer.. Hahah.
Butik konon..
Macam duit banyakkkkkkkkk sangat!
Tapi fortunately, tengok SALE tak habis lagi.
Kira ni bukan YES, tpi awal tahunnye sale plak.
Huhuhu..


Luckily lah, macam kat Forever 21, Cotton On, Dorothy Perkins, Topshop, Padini still ada sales.
Meriah lagi dengan sales sampai up to 70% pun ada.
Mungkin ramai yang tkthu.
Skinny jeans kat D.P cecantik dan murah2 RM96 jer. 
Padini pun kalau kita pandai pilih dapat jugak baju2 lawa.
Oklah kira nya.
Sempat lagi grab baju baju baru untuk Malikha kat Miki Kids kat Padini tu.




Masa memula sampai tu terus ke McD. 
Lunch McD jerlah sebab senang, nti Likha leh layan bubur ayamnyer.
Dah lepas habis jenjalan tu pun dah bajet nak round new wings jer. 
Malas nak ke belah2 JJ nun.
Konon haus nak lah minum minum kan... So masuklah Chocolate Lounge.



Sekali tengok airnye.. gluupppsss glupppss.. 
Smua yang bercekelat lekat kat tekak... So boleh tak weols keluar balik.
Hahaha.
Ikut suka lah, dah tak jadi kan..?
As customer kita berhak kan.
Hehehe.
Yuols pernah tak buat centu.
Dah masuk kedai, pastu keluar balik sebelum mengorder.
Hihihi.




Tapi nak jugak nextyme ajak Papa lepak, konon konon feeling makan fruits cecah cekelat.
Yummmy....licious....!
Klo camni ku suka lah. Sukalah. Suka.
:)




After all lepas sambung pusing lagi, last pitstop kat Kluang Station.
So baik lah layan sirap selasih.
 Lepas segala dahaga daripada air bersmoothies, berchoco bagai tu.
Heeeee yeeewwwww.
Terasa kepekatannya di tekak.
Side order, chicken wings dengan roti bakar.
Tu saja ok!




 Sentiasa gembirakan dan sejukkan hati Mama.
Tak kira masa.
Lebiu toksah cakap.






*******************************



TQ Maksu Ja... presentkan Likha board alah ni.
Hehehe.
Likha looooike it!
Sampai bila dah bosan conteng conteng, dia letakkan badan dia atas board tu.
Ayoooyo!!





Bye bye!

No comments: