SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, January 24, 2011

Tahniah Dan Ucapan Selamat


Mama Likha just nak share.
One of bestfren, Atie masa study kat Melaka dulu dah pun selamat melahirkan second childnya.
Baby girl berat 3.5kg 17 hb yang lepas.
Rasa macam baru jer buat entry ni.



This pic taken masa kat hospital lagi..

Atie, memang ada history lahirkan baby besar.
1st dulu, Danish Haikal dekat 4kg rasanya.
Yang penting, baby girl ni sihat-comel-gebu..
Heeee fresh kan.. 
Geram! Comel. Nak baby jugak.


* All Piccas from MMS*


Ni lepas 4 hari.
Gebu kan.
Kalau tengok pic ni, masih muka mak dia.
Baby ni berubah rubah mukanya.
Nak sampai ke umur setahun, jap muka ayah dia, jap muka mak dia.
Kan..?
Baby girl ni Atie dan suami namakan Nur Danisha Aliya.
Wah sedapppnya nama kan..??
:)




Macam Likha lepas 4 hari jer..



Kembang-sembab-gebu jer.
*Hoh! Nak jugak tempek gambar Likha.
Kuwawawawang!


Cuma pesanan Atie, 
''Atie dah ada sepasang, Ztee bila lagi nak tambah..?'' 
Huhuhu memang camtu lah kalau jadi mak mak ni... Ayat wajib orang cakap, mesti selalu akan dengar .... 
:)
Yelah, nanti ada masa kite gi tengok baby Aliya kat Melaka.
:)


Ok dah.
Then, dalam post ni gak Mama Likha nak wish selamat untuk member member lain lagi yang tengah tunggu nak deliver anytime jer.
Semoga selamat semuanya ya.
Untuk Mummy Zara, Mama Nayli, bestfren Mama masa sekolah dulu - Eilah.
Dan juga yang tengah mengcounting hari, minggu, dan bulan untuk bertemu orang baru macam Lela, Mama Tiya, secret lover Mama Cik Cha , dan geng geng Mama dulu yang wife wife depa tengah mabuk mabuk preggy macam Nik Hazlie, Jukie, Harris... dan sesapa lagi lah yer.
Ramai baby 2011 ni.
:)


Bila kita tahu member preggy, tak sabar rasanya nak tahu bila due...?
Bila dan selamat tu, nak tahu lak baby girl ke boy.
Normal ke c-ser, berapa berat baby.
Baby n mak sehat ke tak..?
Dan yang paling tak sabar nak tahu, baby letak nama apa..?
Hehehe. Centu lah tumpang teruja sama menyambut orang baru.
:)


Insya Allah, selamatlah semua ya...??!!
Amin.

1 comment:

alyyani said...

ha'ah la. mmg cam likha. mak oi likha, mmg gebu dan bambam. tahniah utk kawan ztee tu :)