SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, March 22, 2011

Celebrate-Ala-Kadar



Cakap birthday, so beday Mom banyaklah requestnya!
Haha. Entry sebelum cakap taknak apa-apa, nak doa jer yang baik-baik kan??!
Hihihi..


Taklah, Papa ajak makan-makan. Nak ke Big Brother, ohhh tamau lah!
Terus request nak ke Marche!
Yeay! Thank Papa. Welcome again to Marche bak kata orang dia kat pintu masuk. Hehe..



*Ini moooo mooo Marche yang tersangat femes, bukan mooo mooo ni yang cakap welcome again tau!


The food.


*Seabass Fillet Set + Sweet Corn + Mashed Potato *Griiled Chicken Breast + Mashed Potato * Stir Fried Vege * Honeydew Juice *Plain Juice




Huh! Ada ko nampok kek sebjik atas meja penuh lilin..? Oh nan ado!!
Kek tolak ke tepi, sebab bukan pilihan nombor satu.
Kek pun berlambak ada kat Marche kebetulan bulan ini Strawberry Promotion, bermacam jenis kek yang based of Strawberry.
Niat di hati, padahal tamak ingat nak order lagi Fruity Crepe or Strawberry Choc or Aiskrim, tapi nahhh masuk yang ni pun dah kenyang menyandar. Alhamdulillah, dengan rezeki malam ini :)



Besday Mom and daughter :)




Balik, malam sila tido ngan bunger yer!
Hahaha. 




 Ok, tu sajalah kisah yang menyusul selepas kedatangan sang bunga.
Lepas kejadian makan-dinner-celebrate-ala-kadar ini, apakah yang akan menyusul pulak?
Tungguuuuu..................!!!
'',)



Tq to both of you, which not only make me happy tonite untuk bergambar dengan mooo-mooo Marche saja, malah dalam hidup kalian juga.
Muahhh, love yu-two sooo0o very much!



Bye!
Tq kerana sudi membaca.
:)

4 comments:

...mommy jue... said...

sangat jeles okeyh!

nur.. said...

happy belated besday ztee

Farah Shamsudin said...

bestnye..:) selamat bertambah umur ye..

Anonymous said...

kat mana ni ztee?? siap ada mooo mooo lg tu