SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, March 18, 2011

Mama's Little Helper


Anak dara yang semakin membesar ni semakin rajin dah.
Esok-esok dia dah boleh tolong Mama memasak, mendobi kain, sapu rumah, siram bunga.
Oh tipu sangatlah!


*
*
*
*
*
*



Patutlah petang tadi, gelembung jer playmat dia ni.
Rupanya semua cookies Tiger yang Mama kasi, iyer sumbat bawah tu.
Hish!
Rajin sangat ok!
Bila Mama pretended to be angry, cecepat konon-konon bersalah dan buat rajin lah nak mengutipnya balik.




Ok.
Now time for laundry!




Kerajinan terlatest adalah mengkobek almari kasut...!





Wargghhhaaauuummm!! Mama jadi raksasa gorgon lagi dan lagi.., hokay!


*
*
*
*
*



Rasa-rasa kalau perjudikan pic ni dalam kontes Anakku Makan Comot ok tak..?


*
*
*
*
*
*
*
*
*




Hahaha.
Mama relax jer kalo Ikha nak cuci satu rumah camni pun.
Silakan, silakan! Cool bebeh!


Apa-apapun Likha lah pengarang hati jantung Mama dan Papa!
Luvyu soooo very much!


Bye!
:)

12 comments:

Mama Kyra said...

wah rajin sungguh likha tlg mama..

Yatie said...

bagus likha.. amalkan slalu.. bio mama likha buat keje lebey sikit.. ekekkeke.. ;p

Yana, mama falisha said...

rajin btol likha tlg menambahkn keje mama.... bagus3... hehe...
kalo mama picha nie dh tentu jd tarzen smbl pegang pembaris pnjg yg dh kontot...

Anonymous said...

hmmm budak kecik mmg kan..???bila kita penat tu,lps keje..mmg rs cm nk mrh je sebab dia selamba buat sepah..tp bila dia senyum ke kita nk start mrh trs xjd..hai anak..

Kak Sam said...

Assalamualaikum..bestnya ada anak dara. Boleh pinjam likha seminggu tak?

syafisyifa' said...

budak comel yg rajin! hehe :)

Farah Shamsudin said...

aduyai.. comelnya likha.. go likha.. biar mama jd gergasi..:P

Mummy Irish@honey said...

rajinnye dieeeeeeeeeeee..comellllll sgt!!!..^_^
zytee: anak dares kan, msti la kena tolong mama~ngeeee~

belogkiter said...

comelk sangat

ariana's said...

comeyy nya..dan rajin mengemas ye..budak kecik buat apapun nampak comeyyy je..:)

IDAZS said...

likha yang comel dan mmg rajin tolong mama :P

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

haha..memang penatlah ada pembantu comel mcm nih..my son lak kegemaran dia mengkobek kabinet dapur..segalam mcm senduk dan botol keluar..