SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, March 17, 2011

Sekarang Tengah......


FB memng slow lah! Kenapa erk.
Blog laju jer, tapi kalau nak BW kena bukak sesatu. Takleh bebanyak sekaligus.
Huh!
Tapi blog kira oklah sebab siap boleh upload pic lagi.
Jangan suka mengeluh ya!


Sambil tunggu nak loading sesatu page tu, saya tengah layan Cool Blog ni.
Alah, saya suka panggil Bubble Tea jer!
Macam addicted lak ke benda ni.




Hehehe, tadi kan kuar sempat singgah Giant SA dan tapaukan ini.
Dua sekali ok.
Satu tak cukup hahaha rakus!
Bubble extra yer tambah 60sen.





Wah pinkyyy nyerrr lahai..!
:)



Teliur jangan tak teliur!
Bye!
:)

6 comments:

ariana's said...

sedapnya..macam ABC ke ni? ke lain..?

nur.. said...

salam perkenalan dari wanie utk mama likha..

www.80to78.blogspot.com

alyyani said...

tu lah, fb skang slow. tu yg tak masuk fb. btw, cool blog ni sedap sgt ke zte? sebab 1st time try, lain mcm rasa bubble tea dia. ke tmpt tu je tak sedap. org lain ckp sedap. so nak try lg cam tak berani. huhu..

Mama Likha said...

ni bandung bubble tea kak :)

Mama Likha said...

thnx wanie :)

...mommy jue... said...

alolololo. sorry yek, mungkin terlepas pandang.. i dah follow u dear!