SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, April 28, 2010

Beautiful Award



1. Buat 1 Entry Tentang Award ini (Copy badge "BEAUTIFUL BLOGGER AWARD" untuk letakkan di blog anda)

Saya tkthu la BEAUTIFUL ke tak. Biasa2 jer. Tapi dh kawan blogger saya bagi, saya amek la. Blh la buat sbg pendorong saya utk memblogging kan.. Hehehe..




2. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut


Ok, mesti nk ucap terima kasih pada Mama Adam Rayyan yang dah 2 kali pass award ni ke saya. Tapi yang ni baru saya ambil. Bukan sombong, tp malu. Hahaha.. Tengkiu much much!




3. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima Awards.


Betul bak kata Mama Adam. Banyak tul nak listkan. So sape2 kawan saya yang rasa blog dia cun melecun, sila ambek tepek kat blog memasing yer! Dengan penuh ikhlas saya bagi ni..


Sekian..!


No comments: