SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, April 9, 2010

Buat Perangai

Semalam Likha satu hari tk tidur, smpai la ke malam. Malam tkpe sbb Papa ade, Papa leh take over.. Tp siangnya.. Dah la saya sakit pinggang...


Yer, saya dh lame sakit pinggang, Mse saye blum kahwin lagi.. Sakit ni tk selalu datang.. Tengoklah kdg2 sebulan sekali,... Sakit nye sebelah saje. Mcm semalam, pinggang yang belah kanan. Susah saya nk describe macamne sakit tu..., kekadang rase mcm kidney saye yg sakit... Bila dtg tyme sakitt tu, terasa mcm ade bnda yg nak jatuh dr perut saye tu... Peranakan ker? Rahim ker?? Tp saya tkde masalah mse ngandung, mase melahirkan, even mase lam pantang pun...


By tnya sya, ada jatuh ke dulu dulu..? By ajak saya gi check kt sepital.. Saya nk pegi check jumpa doc pun saye tkthu mcmne describe sakit tu.. And sakit ni akan baik dgn sndiri la... Saya tk mkn ubat, melainkan kalo tk thn sngt saya ambil la pain killer... Since, kt rumah ni tkde pain killer... so saya tahan centu je la semalam... Smpai nk tdur mlm td, masih lg rase senak nyer...


Jadi, semalam nye betul2 mcabar kesabaran saya bile Likha tkmo mo tdo... Dia tkde la nangis or meragam... Sebuk jer la bcakap bahasa German die... Tapi dgn keadaan saya yg sakit nyucuk2... jd tkde mud saya nk layan die.. Bila saya buat2 marah, die gelak.. Die jelirkan lidah die.. Die semburkan air liur die... Pastu suka buat gaya terkejut....





Anak Mama dh pndai bergurau yer....





Sampai kul 12mlm pun taknak tdo tdo lg.... Tengah malam bolam pun duk ngekek ngekek lg gelak... Aishhh... Saya tinggalkan dia dgn Papa.. Layan la Likha.. Mama tk larat dah... Saya pun tkthu la dorg tdor kul bape.., Balik keja karang Papa citer lah tu..


Oh ya, saya belum buat Test Pap Smear lagi laa....