SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, April 13, 2010

Bersambung Lagi

Hari Ahad bersambung lagi pegi tgk rumah. Mane jer org cakap, ''kat sane ade rumah nk naik'', kat sinun best'', kat senen rumah cantik'', kat situ ade rumah'', kami terjah pegi... -Actly saya dh bosan cari rumah even bru bape tmpat pegi... Saya ni mula la pening2 lalat kalo tk nmpak soping complex.. huhuhu -


Kali ni ke Sec 8 Shah Alam, Bukit Bandaraya Shah Alam. Weols dgn MIL skali. Projek Lebar Daun. Rumah nye design ala ala thn 80 an, konon2 double storey superlink 24'x70'... Besar la size dr size stended. Tapi sory, saya tak sikit pun suka, in terms of design of rumah, finishing dalam rumah yg nampak tk bape ade quality, environment, bla bla bla..


Bile dah tk suka.. mmg akan bnyk la bla... bla... bla... bla... tu...

Mama bosan, Mama layan snap picture Likha jer la. Curik2 amek gambar Papa sekali..






Balik pun dh nak masuk Asar, tk smpat nk masak apa2. Papa beli nasik ayam kg... Then lepak la weols smpai malam borak psl rumah yg di tengok.

Oh lupa, Abg Lan, BIL yg sulung datang rumah dgn Kak Nor.. Dh nak maghrib pun, saya goreng karipap jer. Ingt nk wat spagetti goreng tp tk sempat tambahan saya rasa penat... n pening pening lalat td laaa.. Hahahaha... Hissh.. Tkde la.. Men2 jer ;)

No comments: