SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, June 9, 2010

Dah Tak Perlu Lagi, Bertukar Wajah

Semalam amek masa kemas wardrobe Likha ngan chestdrawer dia. Kalau nak suruh die kemas sendiri, tak tahu bila siap nya. Asyik cakap, ''nanti lah Mama, nanti Likha buat. Likha nak main ni''.... Kalau lah Likha dapat cakap macam tu kan.... Hihihihi.




Mana baju baju lama dia, dah saya asingkan masuk box. Mana muat lagi. Sure Likha macam nangka buruk kalau pakai baju baju lama dia tu. Nak button pun tkleh dah. Wallah siannya, boleh Mama samakan Likha denganan buah nangka yer..!! Siap Mama nanti... Busssshhh! Kain kain lampin pun simpan separuh, bukan pakai sangat dah sekarang pun. Sebenarnya tak perlu lah beli banyak kain lampin, bukan macam zaman zaman dulu, pakai cawat kote kan.





Satu box saja. Tunggu Likha besar sikit lagi, bertambah lagi la kot. Baju baju lama ni masih boleh di simpan, tengoklah esok esok nanti kalau boleh dipakaikan untuk adik likha nanti. Yihuuu.. Tambah adik!



Wardrobe Likha....



Dengan chestdrawer Likha..




Berubah wajah, kemas dan tersusun... Likha, tolong jangan sepahkan baju lagi yer ;)



Yeaaa..! Heppynya bila tengok semua cantik dan kemas. Tapi banyak lagi part kat dalam rumah ni yang perlu dikemas dan ada setengah benda kena get out! Tunggu la, step by step.. Tapi bila nak pindah nanti..., kena la berkemas lagi. Helo, kemas kena selalu yer...


Sekian..!

1 comment:

gee ryder said...

cantik n kemas je wardrobe likha