SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, June 2, 2010

Hari Terakhir Di Kota Bharu

Hari last. Papa pagi pagi keluar berbaju batik. Ke mesyuarat tersebut. Saya ngan anak di tinggal tinggalkan. Huwaaawawa sedey!Kul 10 gitu, Ciklonggg datang anta Ain ngn Ibu Moh. Yea! Saya nak mandi kolam bertemankan Ain. Ibu Moh sila jaga Likha yer.


Kul 12, saya keluar hotel dulu bersama mereka mereka. Pulang ke rumah Umi untuk mencuci baju baju kotor. Oh, bukan saya yang cuci. Ibu Moh la. Hihik. Saya? Pusing round Kota Bharu dengan Ain. Ada la benda yang saya nak cari...


Dah siap meeting, Papa pergi balik hotel untuk check out. Dan called saya, nak berjumpa dekat Hari Terbuka untuk pembukaan Ar Rahnu, bersebelahan dengan ofis cawangan Kota Bharu ni. Oklah, saya pun tk siap lagi shopping dah gaduh gaduh nak gi makan free kat majlis tersebut. Tak kisah lah saya, dah kekasih hati saya yang ajak.. Bukan orang lain pun. Hek!




Macam amek gambar style orang bercinta. Heyyy, anak mana anak?
Hehehe. Saya pakai baju yang tidak mengikut kehendak majlis.
Ahhh, biar lah. Tak plan pun nak datang.





Ok. mesra sikit. Dengan YB Dato' saya. Eh, bila nak jadi Datin ni.
Owhh! Berangan ok! Apa la yang ada dengan title Datin tu ye?





Petang dah setel sume kerja saya, kerja By... weols ke rumah MIL. Menghabiskan masa di situ sebelum nak terbang balik ke KL. Time ni Likha masih bad mood. Dah nak balik pun, buat perangai lagi. Tak sporting macam dulu dulu dah.




Nak orang dukung dia jer. Tambah tambah kalau bapa dia. Wahai, Likha yang tak pernah buat hal, tetiba buat hal macam ni.... Tak suka Mama!




Malam, di epot bersambung lagi...

No comments: