SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, June 3, 2010

Kesukaan Dia Masa Mandi Sekarang Ni

Since dah mula dengan solid food dia, saya dah siap siap belikan Likha berus gigi, eh berus gusi. Berus gusi ke? Takde mulut tu bau busuk, biar harum selalu. Sebenarnya mulut baby ni mana ada busuk? Best dan wangi jer..... Nak cium cium banyak kali rasa!


So beruslah saya gigi gusi dan lidah dia, without paste la. Nanti besar sikit, kita beli Kodomo Lion yer. Aiii makin lama makin seronok lak dia menggigit gigit jari saya. Tak jadi dah berus gusi, berus tu di buat teether dia pulak.


Nampak saya keluarkan bekas berus ni pun dah...., terus Haaaiiiihhh Haaaaiiihh.. Ya, macam tu lah Likha. Macam tu la jugak time menegur orang kat Giant ke, dalam aeroplane ke.. Hihihi.


Gambar ni saya menggoogle di Mothercare.com.



Sekian..!


2 comments:

gee ryder said...

aqeel dulu dh ada 2 btang gigi baru beli berus tu :)

zteesyahmi said...

uhh ye ke. aqeel tumbuh gigi mse bape bulan?