SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, July 26, 2010

Berdua Pun Baik

Hari ni keluar berdua dengan Likha. Oleh kerana benda ni, Mama pun tak sabar sangat macam tak leh call PosLaju for 2nd delivery haha. Ala, post office kat Giant kat rumah ni jer. Sib baik dekat, tu yang gediks nak pergi collect sndiri tu... Klau jauh nau, takde nak pergi pong...





1st tyme Likha mencuba ini. Ok jugak, dah jadi macam baby kanggaroo duk dalam ni! Chayook! Actly, dah lama membeli Papa pun belum tengok lagi. Hari tu macam tk confident jer nak pakaikan benda ni utk Likha, tapi alih alih so good la... ;) Sebab tk confident, tu yang sorok dari Papa tu hahaha.







Ni mak kangaroo, tkmau kalah bergambar. Drive safely ye Mama, dun drink and smoke! Sokmo Mama kalut tak zip handbag huhu







Yihaa..! Safely arrived at home as Mama and Likha also..! Yebba.. Yebba!






Jap tadi, Pos Laju antar parcel yang ni lak. Mak aiii, macam Pak Pandir lak Mama jadi nya. Main hide n seek ngan orang orang Pos ni. Ok now ada 2 parcel lagi yang ditunggu tunggu....



Sekian..!

No comments: