SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, July 8, 2010

Sudah Bersuasana Baru

Semalamkan pergi DEMC. Jom layan pics kat sana pulak yang berwajah baru. Hari ni, budak kecik ni drive kereta Papa k!






Oh actly, DEMC dah pun selamat berpindah ke bangunan baru yang lagi besar, indah tersergam kat Seksyen 14 Shah Alam. Oh situ Seksyen 14 ke dekat PKNS tu? Akhirnya tertidur jugak dalam carseat, sian lak Mama tengok terlentok macam ni.






Best sungguh ah bila kat tempat baru kan. Orang pun tak ramai dah berhimpit cam dulu. Tak macam dulu dah. Now, klinik klinik pakar ni di bahagikan ikut kepakaran masing masing la. Sebab tu tak jammed tu.






So paediatrics clinic pun sangatlah selesa dan sungguh biru. Jap lagi Likha mesti leh main kejar kejar lam tu. Tunggu lah dia besar sikit lagi nanti.







Timbang berat dulu. Oh big baby! Macam tak sesuai dah pakai scale ni. Tapikan rupanya berat Likha baru 8.8kg. Mama ingatkan dah 14 kilo dah. Huhuhu. Dua bulan lepas g check up, 8.3kg... Dah lama tak pergi, rupanya baru naik banyak tu. Hem.. niwey Likha tak suka makan nasi.... More love to eat vege and fruits.







Biru kan suasana klinik baru. Dah la macam zoo, tapi comel sangat bila ada giraffe, birds, elephant dan macam macam binatang lagi lah. Ruang menunggu yang amat selesa dan luas.







Sama biru dengan Mama! Huh.






Ada gak play area for kid. Oh, ni mesti lah ada. Nama lagi clinic paediatrics kan. Ni ahli ahli mesyuarat MT tengah buat miting tergempar.






Pengerusi mesyuarat MT ni yang pakai baju putih tu. Ntah ada isu penting apa tak tahu la tu.








Mereka, manusia kesayangan hamba tengah layan diri masing masing sambil tunggu nak jumpa Dr Roliza.







Last but not least, yeaaaa dah besar anak Mama sorang ni!





Sekian...!

No comments: