SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, July 19, 2010

Bagi Ikan Makan Kaki

Ada sesapa pernah cuba tak Fish Spa ni??





Kakjah ingat lagi tak peristiwa ni? Hehehehe. Ni beberapa bulan sebelum aku kahwin, biasa la kalau nak kahwin tu semua benda nak try buat. Doc Fish ni kat P2 Parking Ikea, tak tahu sekrang masih ada ke tak.






Tak ingat dah berapa hari tu. Tapi budak budak kat situ bagi diskaun kt kiterong sebabnya bos dia tak da. Hahahaha. Tu lah murah rezeki kan kakjah..! Mula mula nak masuk pun, dah rugi berapa minit. Yelah geli mak oiii tengok ikan halus halus nak kerumun kaki kita. Ikan ikan yang ni memang banyak, macam setengah tempat lain aku tengok takde la sebanyak ni.






Lepas abis session sejam weols buat ni, lepas kaki di gigit gigit dan dijilat ikan ni... Terasa lembut jer macam kulit tumbuh baru.. Hehehhe. Ikan tu dah makan kulit kulit kasar kat kaki kita tu. Tahan la 2,3hari kaki berlembut macam tu..


Best tak sesapa yang pernah merasa ni? Memula mesti la geli kan??


Sekian..!

2 comments:

Yoshi Aiko said...

memang geli bila bagi ikan makan kaki...hehehe..

hafyzah_ct said...

mesti la kakjah ingat kaknab...
mana leh lupa...
kenangan tuh...
hihi...