SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, July 28, 2010

Praktis Puasa Bersama Likha

Semalam puasa, hari ni pun puasa. Kalo rajin, nak puasa jer sampai minggu depan... Its like a training untuk bulan Ramadhan soon la. 1st time berpuasa dengan ada Malikha, tahun lepas Papa Malikha jer. Tak susah nak urus.



Tahun ni macam mana ya? Was thinking how to manage Likha while nak masak lagi untuk berbuka and prepare meals for sahur. Likha kejutkan bangun sahur ke nanti? Puasa mungkin lain sikit kerenah Mama ni nak melayan Likha... However, Mama amatlah bernasib baik, as a housewife masa lebih teratur kan..? So tkde nak rushing ke mana mana... ;)



Semua yang Mama buat ni ada hikmah di sebaliknya...



Oh ya, yesterday Fareha datang.. Menjenguk Likha dan membagi hadiah untuk Likha. Terima hadiah lagi. Murah rezeki Likha... Tq Auntie Fareha. Nanti Likha boleh pakai Raya nanti kan..?






Sekian..!

No comments: