SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, July 26, 2010

On Saturday Weekend

Masih lagi dengan aktiviti di kedai nasi ayam kampung. Hahaha! Kan puasa dah nak dekat? So time belum puasa ni, jom makan sampai lebam. Uikkss.






Keluar pun dah dekat jam 3. Mama Likha demam selsema, terpeleokk jer melayan hingus kat rumah hahaha. Nasib baik Likha dapat selsema sekejap jer. Mama yang terlebih lebih sampai hari ni pun masih tak baik.






Kemudian, ambil masa jap menjenguk bakal rumah weols. Nak tengok how progress so far then nampaknya dah ramai yang mula buat renovation. Weols ni aja belum tahu lagi bilanya... Sabar erk, slow slow... Dan jugak rumah kat Bukit Raja, Klang... Alhamdulillah, everything was fine!





Iklan Mentos jap!
Aummm bekengnya baby ni!




Sekian..!

No comments: