SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, July 26, 2010

Selamat Tiba Di Rumah

Ni adalah 1st parcel yang di buka. Parcel parcel lain sila la abaikan, tu adalah baju baju dna dress untuk My Likha saja. Euwwww... renteten peristiwa CUCI MATA ini, saya telah terjebak ok. Payah la untuk tidak terjebak. Rakus hahaha. Ownernya, Kak Hanita amat lah friendly, macam dah lama kenal bila borak kat YM. Tu yang makin lemah tu hahaha.





Materialnya amat la soft. Best best! Simpan dulu, nanti kita hantar tempah untuk pakai Raya Haji kut. Huh!


Sekian..!

No comments: