SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, July 26, 2010

Notis Di Pintu Rumah

Seminggu dua ni, hari yang amat lah bizi bagi aku berurusniaga. Bukan orang beli barang aku, tapi aku beli barang orang. Cit! Tak leh tahan nafsu la. Kalau kat FB tu, macam macam la dorang jual. Tag sana tag sini. Yang tukang berkenan macam aku pun laju jer mengorder.



Senang sungguh cari duit sekarang ni kan? Macam2 jer channel ada nak cari customer.



Membeli belah secara online ni dah jadi macam hobby aku lak lately. Ada saja lah yang nak dibeli. Dah la baju baju baby girl macam untuk My Likha cantik cantik! Tak tahu la sampai bila ni boleh bertahan. Sampai duit dalam akaun Maybank2u kering la kot. Bila tiada hari yang tiada duit mengalir keluar, tak mustahil lama lama kering gak nanti! Topup plis, topup!



Oh, aku bukan seorang pengguna kad kredit ya? Nasib amat la baik! Kalau tak, hutang keliling pinggang, sapa nak tanggung??? Hutang wajib di bayar, jangan dibuat main!



Tup tup Sabtu bila lewat petang sampai rumah, ada lak notis dari Pos Laju nahhhh tempek kat pintu rumah. Lahaiiii.. Ingatkan Sabtu, Pos Laju tak kerja? Dah la tak sabar tunggu barang sampai, ni kena gi self pick up lak kat Post Office. Tah bila pulak nak gi meng'ik up'nya??? Dah la dua parcel ni... Ayoo!







As my reminder... Jum teman!!


Sekian..!



1 comment:

LiAnA said...

call je diorg suh buat 2nd delivery..